Merken

Peggy vindt het belangrijk om te werken met producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Vandaar dat ze werkt met  Maria Nila, een zweeds haarmerk die 100% vegan is en er niet op dieren wordt getest. Op de producten zie je de logo’s van  Vegan Society, PETA ,Leaping Bunny en plan vivo, die allemaal wereldwijde dierenwelzijnsorganisaties zijn en plan vivo zorgt voor herplanting van bomen. Deze logo’s op de verpakkingen maakt het zichtbaar voor de consumenten dat ze eerlijke producten kopen zonder parabenen,sulfaten of dierlijke ingrediënten. 

Vegan Society
Vegan Society is de grootste en oudste Vegan organisatie ter wereld. Ze bedacht het woord Vegan 1944 en zorgen ervoor dat alle producten en ingrediënten zijn 100% veganistisch

Peta
Mensen voor ethische behandeling van dieren (PETA) is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. Certifid door PETA betekent dat ze toezicht houden en ervoor zorgen dat de ingrediënten van onze producten echt veganistisch zijn en dat we geen dieren testen.

Leaping Bunny
Leaping Bunny vermeldt merken die zijn gegarandeerd niet hun cosmetica, hygiëne of schoonmaakmiddelen op dieren te testen.Leaping Bunny wordt gezamenlijk ontwikkeld door dierenwelzijn en dierenrechten organisaties in Europa en Noord-Amerika en wordt gebruikt in 24 landen waar Djurens rätt verantwoordelijk is voor de lijst in Zweden.

Plan Vivo                                                                                                                     Plan vivo zorgt voor het planten van bomen in herbebossingsprojecten over de hele wereld, dienovereenkomstig naar elk product dat door Maria nila wordt verkocht. 

 

http://www.loflieshop.nl