Wie is Peggy van Litsenburg

Peggy  is de eigenaresse van Haarstudio Blitz. Na haar kappersopleiding te hebben afgerond, heeft ze enkele jaren praktijkervaring opgedaan voordat ze in 2007 voor zichzelf begon. In 2009 ging een droom in vervulling toen Peggy Haarstudio Blitz opende.

Dertien jaar later staat ze nog steeds met enorm veel plezier in haar eigen studio. De kleinschaligheid van Haarstudio Blitz en de persoonlijke benadering die ze haar klanten daardoor kan bieden is erg belangrijk voor Peggy. Maar ze is niet altijd in haar zaak te vinden; om haar kennis actueel te houden, gaat ze regelmatig naar vakbeurzen en ze bladert graag door kappersvakbladen voor inspiratie.

“Ik ben een vooruitstrevend type en wil het beste voor de klanten. Ik ben gespecialiseerd in haarkleuringen. Belangrijk is om door middel van u haarkleur de coup en de pluspunten in u gezicht te versterken. Free hand color,babylights en kleuringen op het color board zijn kleuringen waarin ik me heb ontwikkeld. Het volgen van educatie vindt ik erg belangrijk,ik volg nog altijd vele trainingen om up to date te blijven en de klant het juiste advies te kunnen geven. Een bezoek aan onze haarstudio moet voor klanten een fijne beleving zijn vanaf het moment dat u binnen komt. Op het moment dat u thuis komt gaat onze zorg verder want u krijgt bij een kleurbehandeling een verzorgingsadvies naar aanleiding van een haaranalyse. Bij het verzorgen met de juiste producten krijgt u thuis ook u haar ook verzorgd en dat zie je. Tevens krijgt u dan ook *kleurgarantie op de kleurbehandeling.
Iedereen heeft een eigen identiteit en dit kunnen we met een mooie coup,kleur en verzorging versterken. Express yourself!

Gevolgde opleidingen/cursussen

  • Kappersopleiding
  • All-round kappersopleiding
  • Educatie is een must! Ivm covid19 was dit even online maar nu mogen we weer op locatie
  • Via webinar’s en Instagram volgt Peggy de trends op de voet
  • Op dollheads in de salon 
  • deelname coiffure award 2015 was een leuke manier van haar creëren wat op de foto mooi moet overkomen