Contact

Adres
Laurierstraat 4
5271KK Sint-Michielsgestel
Telefoon: 073-85 143 76   Whatsapp: 06 20 332 946

BTW ID: NL001749609B87       KVK: 17191576

Openingstijden
maandag 08.30-20.00
dinsdag 08.30-15.00
woensdag 08.30-12.15
vrijdag 08.30-15.00

Annuleringen

Mocht je opeens toch niet op de afspraak kunnen komen dan vraag ik je om dat tenminste 24 uur van te voren aan me door te geven per mail. Bij annuleringen van 24 uur of korter voor de ingeplande tijd wordt de gereserveerde tijd volledig in rekening gebracht.  

Kom op tijd zodat ik alle tijd die voor u gereserveerd is goed kan benutten. Helaas is een kappersbehandeling niet in te korten waardoor 10 minuten later verschijnen op een afspraak van 30 minuten niet meer haalbaar is. Ik vindt het belangrijk om de tijd te hebben voor een adviesgesprek en naar de wensen van de klant te kunnen luisteren. Te laat komen waardoor de afspraak niet meer door kan gaan wordt gezien als annulering. Dit om de kwaliteit te waarborgen van de kappersbehandelingen en dat iedereen op tijd geholpen kan worden. Mocht ik onverwachts toch uitlopen dan betekend dit niet dat dit ten kosten gaat van de gereserveerde tijd. Er wordt bewust 15 minuten vrij gehouden in een dagdeel zodat deze benut kan worden om bijvoorbeeld afspraken in te plannen, product advies te geven, of te zorgen dat afspraken op tijd lopen. 

Kleurgarantie

Een must om je haarkleur te behouden, en je kapsel goed tot zijn recht te laten komen is haar wat in top conditie is. De basis voor gezond haar is een VERZORGENDE shampoo, niet alleen reinigend. Verzorg het haar daarnaast wekelijks met een conditioner en/of treatment, afhankelijk naar de behoefte van het haar. Als het haar in topconditie is krijgt u 2 weken kleurgarantie. Dat houdt in dat het haar goed verzorgd wordt en beschermt tegen stylingtools en UV straling. Na de kleurbehandeling sluiten wij de haarschubben met een speciaal haarmasker. Verder kunt u een folder mee krijgen met verzorgingsadvies en tips.

ER IS EEN UITZONDERING OP KLEURGARANTIE!  Koele blond\grijze tinten, instacolors en felle tinten met directe kleurpigmenten vallen hier buiten. Wanneer gekozen wordt voor een ontkleuring die daarna wel of niet wordt ingekleurd of behandeld met een toner dan vervalt de kleurgarantie. Deze kleuren hebben een hele korte houdbaarheid. Na 2 weken dienen ze opgefrist te worden.  Mooi maar heel bewerkelijk!