Informatie & contact

Verhinderd? Dat kan gebeuren!

Laat het me ajb 24 uur van te voren weten via whatssapp, zodat ik eventueel nog iemand anders kan helpen. Helaas ben ik anders genoodzaakt  de gereserveerde tijd in rekening te brengen. 

Je verdient de volle aandacht.

Kom op tijd zodat ik alle tijd die voor u gereserveerd is goed kan benutten. Helaas is een kappersbehandeling niet in te korten waardoor 10 minuten later verschijnen op een afspraak van 30 minuten niet meer haalbaar is. Te laat komen waardoor de afspraak niet meer door kan gaan wordt gezien als annulering. 

Kleuringen

Ik werk met een zachte kleuring waarbij het noodzakelijk is dat het haar recent vooraf gewassen is zodat er geen buildup’s zijn. Dit voor de dekking van je haarkleur. Je kan dit vooraf zelf thuis doen of bij boeken bij je afspraak voor €15,- Voor kleurgarantie is vooraf wassen een must, evenals het verzorgen met de juiste producten. Ik adviseer je graag tijdens de kleurbehandeling.

Ontkleuren, high lights tot zeer licht blond.
Ik snap je, je ziet een leuke foto op Insta en wil ook graag die ice blonde lokken. Dit vergt veel van je haar, tijd en geld. Ik weet niet wat eronder zit,en of je haarkwaliteit dit aan kan. Daar wil ik eerst achter komen. Op de online academy staat een uitgebreid blog hierover, en hoe ik te werk ga. Het is een proces en vergt tijd en onderhoud met kwaliteit producten.

Adres
Laurierstraat 4
5271KK Sint-Michielsgestel
Whatsapp: 06 20 332 946      

Om de aandacht bij de klant in de stoel te behouden vraag ik je een whatsapp bericht te sturen als ik telefonisch niet bereikbaar ben.

BTW ID: NL001749609B87       KVK: 17191576 

× Hi,kan ik je helpen?